Fats Domino: Menetin kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Orleansissa kadoksissa ollut blues-artisti Fats Domino on löytynyt. Hänen pelättiin aiemmin jo menehtyneen hirmumyrskyn kourissa, mutta hänen tyttärensä Karen löysi lehtikuvan, jossa Fats Domino nousee veneestä turvaan. Tämänkin jälkeen hän oli kadoksissa vielä pari päivää, mutta on nyt löytynyt hyvissä fyysisissä voimissa. Henkisesti kunto ei kuitenkaan ole kehuttava.

Domino on murtunut mies, sillä hän menetti upean New Orleansin asuntonsa Katrina-myrskystä johtuneen tulvan kourissa. Ilmakuvista on selvinnut, että perheen koti on kokonaan veden peitossa.

– Menetin kaiken. Olen huolissani New Orleansin asukkaista. Kertokaa heille, että rakastan heitä ja että haluaisin olla kotona heidän kanssaan. Toivottavasti näen heidät taas pian, Fats Domino vuodatti.

Hän on kuitenkin onnellinen selvittyään elossa ja toivoo palaavansa kotikaupunkiinsa mahdollisimman pian. Tällä hetkellä Dominon perhe on tilapäismajoituksessa Baton Rougessa.

Uusimmat