PlayStation Portable sai hyvän vastaanoton

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime perjantaina julkaistu Sonyn uusi PSP-käsikonsoli on saanut hyvän vastaanoton. Viihdelaitteen maahantuojan mukaan konsolia on myyty viiden ensimmäisen päivän aikana noin 2.000 kappaletta. Tavoite on saada myytyä Suomessa 50.000 konsolia jouluun mennessä. Britanniassa konetta myytiin 185.000 kuudessa päivässä, mikä on huomattavasti paremmin kuin kilpailija Nintendon DS-konsolin julkaisuviikon myynti.

PSP-käsikonsolilla voi pelaamisen lisäksi mm. katsoa videoita, kuunnella musiikkia tai päivityksen jälkeen myös surffata internetissä. Jouluun mennessä pelejä pitäisi olla myynnissä noin 60 ja UMD-elokuvia jopa sata.

Vielä tämän vuoden aikana PSP:lle julkaistaan siis mittava määrä erilaisia pelejä. Syyskuussa kauppoihin saadaan mm. F1 Grand Prix, Ridge Racer, WipeOut Pure ja Tony Hawk’s Underground 2: Remix. Lokakuussa julkaistaan mm. Pursuit Force ja WRC ja marraskuussa Ultimate Spider-Man ja Star Wars: Battlefront II.

PSP:n peleihin, kuten mm. WipeOut Pureen on jaossa ilmaisia kenttiä, karttoja, skinejä ja muuta lisämateriaalia konsolin kotisivuilla. Pelikonsoliin on tarjolla heti tuoreeltaan myös ilmaisia taustakuvia niin koneen omilla sivuilla kuin PlasmaDesignin sivuilla.

Uusimmat