Live 8 julkaistaan DVD:llä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen massiivisin konserttitapahtuma, Live 8, julkaistaan DVD:llä 7. marraskuuta. Luvassa on massiivisen konsertin tapaan myös massiivinen DVD-kooste yhdeksän samanaikaisen konsertin parhaista paloista.

Live 8 – One Day, One Concert, One World -nimellä julkaistava kooste sisältää materiaalia pääasiassa Lontoon ja Philadelphian konserteista, mutta mukana on toki myös otteita muista seitsemästä tapahtumasta.

Lontoon konsertin koosteessa esiintyvät ainakin Robbie Williams, Madonna, The Killers, Sting, George Michael, Coldplay ja Elton John. Philadelphiassa nähdään Destiny’s Child, Bon Jovi, Black Eyed Peas ja Stevie Wonder. Lisäksi mukana on levyllinen erilaisia extra-materiaaleja mm. backstagelta.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat