American Pie -tähti ryöstettiin Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Pie -elokuvasta tuttu näyttelijä Tara Reid on joutunut törkeän varkauden kohteeksi. Tähti on täysin tyrmistynyt, kun häneltä varastettiin arvokas laukku, joka sisälsi kellon ja koruja peräti 140.000 euron arvosta.

Laukku katosi viime sunnuntaina Espanjalle kuuluvan Ibiza-saaren lentokentällä. Reid oli saarella kuvaamassa uutta Wild On Tara -televisiosarjaansa.

– Tara oli noutamassa matkalaukkujaan, kun nopea varas ehti anastaa hänen kärrystään mustan käsilaukun. Laukussa oli hänen henkilökohtainen korukokoelmansa ja Rolex-kello, jolla oli suunnaton tunnearvo hänelle, nimetön lähde kertoi Wenn-julkaisulle.

Paikallisen poliisin mukaan varkaan kiinnijääminen on epätodennäköistä. Ibizan saari tuli tunnetuksi vauhdikkaana bailusaarena 90-luvun alkupuolella. Nykyisin maine on hiipunut, ja saarella vierailee lähinnä brittiteinejä ja nuoruutensa kulta-aikoja muistelevat klubbarit.

Uusimmat