Brad Pitt ja Jennifer Aniston halutuimmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittitutkimuksen mukaan nykynuoret haluavat näyttää Brad Pittiltä tai Jennifer Anistonilta. Suurin osa Five -televisiokanavan kyselyyn vastanneista tytöistä ilmoitti haluavansa näyttää Jennifer Anistonilta, mikäli he voisivat tulla jonkun julkkiksen näköiseksi.

Toiseksi halutuin ulkonäkö oli Sienna Millerillä ja kolmanneksi Keira Knightneylla. Aiemmin hyvin menestynyt Victoria Beckham sijoittui nyt vasta neljänneksi.

Brittipoikien esikuvana toimii ilmeisesti näyttelijä Brad Pitt, sillä selvästi suurin osa pojista haluaisi näyttää samalta kuin Anistonin ex-mies. Myös Jude Law, David Beckham ja Robbie Williams menestyivät kyselyssä hyvin.

Ulkomaisilla musiikkikanavilla on aiemmin pyörinyt mm. ohjelmia, joissa faneista tehdään jopa plastiikkakirurgian avulla idoliensa näköisiä. Idolit vaihtuvat usein iän karttuessa, joten Brad Pitt -look-a-like ei välttämättä pidä ulkonäöstään enää 15 vuoden kuluttua.