Nelly : Errtime

Singlet · Stara.fi

Hiphop-tähti Nellyn tuorein single on peräisin The Longest Yard -jenkkifutisleffan soundrackilta. Seuraavan Nelly-albumin julkaisua odotellessa tämä viisu tarjoaa hiukan väliaikamateriaalia.

Errtime -biisi on energinen tanssiraita, jolla feattaavat Jung Tru ja King Jacob. Soundipuolella pääosaa esittää vinkusoundi, joka on lainattu Ciaran taannoisesta hitistä, mutta toimii toki tässäkin mukavasti. Jalka alkoi takoa lattiaa jo ensimmäisistä biiteistä, joten jotain hittipotentiaalia tässä on.

Kokonaisuus on hyvin paketissa. Biittipuolella on käytetty paljon vaihtelua, eli mukana on paljon breikkejä ja fillejä. Ne tuovat biisiin elävyyttä, kun taustalla ei pyöri kolmen minuutin ajan sama monotoninen looppi. Tässä voisi olla potentiaalia klubihitiksi.

Pisteet 4/5

Uusimmat