Boy George palasi listoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Culture Club -yhtyeen keulahahmona 80-luvulla pinnalle noussut Boy George, oikealta nimeltään George O’Dowd, palaa musiikkirintamalle 13 vuoden tauon jälkeen. Hän julkaisee uuden reggae-levynsä vielä tänä vuonna. Miehen itsensä mukaan tyyli ei ole kuitenkaan sama kuin Culture Clubilla, vaan nyt levyllä kuullaan ”valkoisen miehen reggaeta”.

Boy George jätti yhtyeensä vuonna 1987 ja siirtyi soolouralle. Ura ei kuitenkaan saanut toivottua vastaanottoa, joten tähti siirtyi tiskijukaksi. Viime vuosina Boy George onkin kunnostautunut tiskijukkana pyörittämällä mm. omaa houseklubiaan. Hän on myös miksannut pari housekokoelmaa. Aiemmin tänä vuonna Boy George julkisti oman B-Rude -vaatemerkkinsä.

Culture Club-yhtyeen tunnetuin julkaisu on Karma Cameleon -jättihitti, joka oli vuoden 1983 myydyin single maailmassa. Myös Do You Really Want To Hurt Me soi edelleen radioaalloilla varsinkin kesäaikaan.

Uusimmat