Ciara : Oh

Singlet · Stara.fi

Yhdysvaltalainen r&b-tähti Ciara on noussut viimeisen vuoden aikana nopeasti alansa tähtien kärjen tuntumaan, mutta jättihitti on antanut odottaa itseään, joten kärkikaartiin ei ole vielä ollut asiaa. Ciaran tuorein Oh -sinkku on lohkaistu neitokaisen Goodies -albumilta eikä ainakaan nosta neitokaisen osakkeita.

Jos hiuksia lähdetään halkomaan, niin Ciaran musiikki ei ole tyylipuhdasta r&b-tavaraa. Hänen taustavoimiensa mukaan tyylinä on ”crunk&b”, eli r&b, joka saa sinut villiintymään.

Itse singlebiisi on Ciaralle ominaiseen tapaan yksinkertainen ja monotoninen rallatus. Kappale taipuu oikeastaan jo tylsän puolelle, kuten Ciaran aiemmatkin tuotannot. Parissa edellisessä sinkussa on monotonisuudesta huolimatta ollut kuitenkin selvää hittipotentiaalia, ja tanssilattialla ne ovat toimineet erittäin kiitettävästi.

Ciaran ääni on mukavan pehmeä ja biisin kertosäkeen melodia mukiinmenevä, mutta biisistä puuttuu se viimeinen silaus ja energia. Sinkulla kuullaan riimittelemässä myös Ludacris, joka onkin piristysruiske muuten tylsään viisuun.

Pisteet 2/5

Uusimmat