Jamie Cullumille kultaa Suomesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Tavastialla ja Pori Jazz -festivaalissa viime kesänä konsertoineen nuoren polven jazz-tähden Jamie Cullumin Twenty Something -albumi on myynyt kultaa Suomessa. Menestystä on tullut myös muualla, sillä levyä on myyty yhteensä jo 2,5 miljoonaa kappaletta, mikä on jazz-levylle suorastaan tähtitieteellinen määrä.

Myyntimäärä kertoo, että Cullumin albumi on tavoittanut paljon kuulijoita myös jazz-piirien ulkopuolelta. Viimeisen kahden vuoden aikana kovasti keikkailleen tähden uurastus on siis palkittu hyvin ja jazz on nyt tavoittanut jatkuvuuden kannalta erittäin tärkeitä nuoria kuulijoita. Niitä yritetään tavoittaa myös miehen seuraavalla levyllä.

Jamie Cullumin seuraava albumi, Catching Tales, julkaistaan 26. syyskuuta. Uuden levyn materiaalia kuultiin myös molemmilla Suomen keikoilla heinäkuussa. Levyn ensimmäinen single, Get Your Way, julkaistaan 21. syyskuuta. Sinkulta löytyy nimibiisin lisäksi kolme bonuskappaletta ja videon Making of… -video.

Uusimmat