Victoria Beckham on turhin julkkis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen mukana pinnalle tasan kymmenen vuotta sitten noussut Victoria Beckham on valittu Britannian turhimmaksi julkkikseksi. Äänestyksen järjesti Channel 4:lla nähtävä The Death of Celebrity -ohjelma.

Beckhamit ovat viime aikoina olleet alamäessä, sillä samaisen äänestyksen kakkossijalle tuli Victorian aviomies, jalkapalloilija David Beckham. Kolmanneksi turhimmaksi äänestettiin povipommi Jordan. Kuninkaallinen perhe sijoittui äänestyksessä seitsemänneksi. Mielenkiintoinen oli myös sijalta yhdeksän löytyvä ”Kuka tahansa Big Brotherista”.

Machesteronline-julkaisun järjestämässä samankaltaisessa äänestyksessä ”Kuka tahansa Big Brotherista” äänestettiin turhimmaksi julkkikseksi ja Victoria Beckham oli vasta toinen. Kärjen tuntumassa komeilivat kuitenkin pääosin samat nimet.

Uusimmat