Xbox 360 julkaistaan joulukuun alussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Microsoftin uusi pelikonsoli Xbox 360 julkaistaan Suomessa ja muualla Euroopassa 2. joulukuuta. Aivan samaan aikaan pelikonetta ei maailmalla julkaista. Yhdysvalloissa uudella konsolilla päästään pelaamaan jo 22. marraskuuta ja Japanissa joudutaan odottamaan 10. joulukuuta saakka.

Ensi vuoden puolella konsoli tulee myyntiin edellä mainittujen alueiden lisäksi myös mm. Australiassa, Meksikossa, Uudessa-Seelannissa ja Koreassa.

Uuden pelikonsolin käyttäjät saavat hankintansa mukana ilmaisen Silver-tason rajoitetun verkkopalvelun. Nykyiset Xbox Live-käyttäjät taas saavat automaattisesti Gold-tason palvelun. Muut joutuvat ostamaan sen joko luottokortilla tai prepaid-korteilla.

Suurin osa nykyisen Xboxin peleistä tulee toimimaan uudessa Xbox 360:ssa vain emulointitiedostojen kanssa. Näitä tiedostoja voi Microsoftin mukaan ladata jatkossa verkkopalvelun kautta. Tarkoituksena on saada mahdollisimman moni Xboxin peleistä toimimaan myös Xbox 360:llä.

Uusimmat