Brad Pitt ja Angelina Jolie naimisiin Italiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kohupari Brad Pitt ja Angelina Jolie suunnittelevat avioituvansa Italiassa näyttelijä George Clooneyn omistamalla huvilalla. Italian lehdistön mukaan Como-järven rannalla sijaitsevaa huvilaa valmisteltaisiin jo tulevia häitä varten.

Brad Pittin ero näyttelijä Jennifer Anistonista tulee voimaan ensi kuussa, jolloin hän on vapaa menemään uudelleen naimisiin. Parhaillaan Pitt on kuitenkin kuvaamassa elokuvaa Kanadassa, joten aivan lähiaikoina häitä tuskin juhlitaan, vaikka Italian lehdistö veikkaakin häitä juhlittavan jo parin kuukauden sisällä.

Pittin kanssa mm. Ocean’s Eleven -elokuvassa näytellyt George Clooney on ehdottanut huvilaansa hääpaikaksi, koska se sijaitsee rauhallisella paikalla ja etäällä muusta asutuksesta.

Uusimmat