Elijah ”Frodo” Wood nauraa homohuhuille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taru Sormusten Herrasta -trilogian päätähti Elijah Wood on huvittunut huhuista, joissa arvuutellaan hänen seksuaalista suuntautumistaan. 24-vuotiaasta tähdestä levitetään Internetissä lukuisia valokuvia, joissa hän esiintyy arveluttavissa asennoissa miespuolisten hobbittien kanssa. Kuvat on tehty kuvankäsittelyohjelmalla, eivätkä siis ole aitoja.

– Siellä on yksi sivusto nimeltä elijahwoodisveryverygay, joka on henkilökohtainen suosikkini. Se on kerrassaan hervottoman hauska. Tuo vitsisivusto on julkaissut näitä kuvia, joissa olen hyvin, hyvin homo. Niissä pidän kädestä toista miestä, Wood neureskeli Conan O´Brienin haastattelussa.

Elijah muisteli myös erästä yllättävää lahjaa, jonka sai taannoin filmifestivaaleilla.

– Kun avasin lahjani kaiken kansan edessä, paketissa olikin yksi näistä kuvista, joissa minä ja Dominic Monaghan rakastelemme. Jos katsojat eivät tienneet Internetissä leviävistä kuvista, se taisi näyttää aika aidolta. Joillain tuntuu olevan hieman liikaa aikaa, mutta minusta nämä kuvat ovat erittäin hauskoja ja hyvin tehtyjä, Wood hehkutti.

Uusimmat