Jasper Pääkkönen elää avustusruoalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jasper Pääkkönen on lupautunut mukaan tempaukseen, jossa julkkikset yrittävät elää lähes viikon pelkällä avustusruoalla. Kokeilu toteutetaan ensi viikolla, kun vietetään 25. Nälkäpäivää. Pääkkösen lisäksi tempauksessa ovat mukana myös Saimi Nousiainen, Meri-Tuuli Lindström ja Tommy Tabermann.

He saavat kukin paketin, jossa on riisiä, grahamjauhoja, tattarihiutaleita, papuja, ruokaöljyä, sokeria ja hiivaa. Paketti on yhdistelmäversio Tadzhikistanissa ja Tshetshenian pakolaisten leireillä jaetusta ruoka-avusta. Paketin sisällön lisäksi julkkikset saavat syödä vihanneksia, juureksia ja marjoja. Jasper Pääkkönen on lähdössä kalaan.

Julkkikset kertovat kokemuksistaan avustusruoasta nettipäiväkirjassaan Punaisen Ristin verkkosivuilla www.redcross.fi ensi maanantaista alkaen, eli 19.-24. syyskuuta. Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräys järjestetään koko maassa 22.-24.9. Keräyksen teemana on naisten ja lasten terveys.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat