Lindsay Lohanin silmäpussit poistetaan tietokoneella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori näyttelijätär Lindsay Lohan on aiheuttanut elokuvatuottajille lisävaivaa, kun hänen silmäpussejaan joudutaan poistamaan tietokonegrafiikan avulla, vaikka Lohanilla on ikää vasta 19-vuotta. Hänen seuraavan Just My Luck -elokuvansa tuottajat ovat kutsuneet töihin kokonaisen tiimin alan erikoisosaajia.

Ensi vuonna ensi-iltansa saavan elokuvan tähti on itse kiistänyt silmäpussien poistamisen, mutta yhdysvaltalaisten juorulehtien mukaan Lindsay juhli elokuvan kuvausten aikana usein aamuun saakka, joten kyseessä voi olla liiallisesta juhlimisesta johtuvat silmäpussit.

Huhujen mukaan nyt kutsuttu tiimi olisi ollut ”ylitöissä” myös Lindsay Lohanin edellisen elokuvan tuotantovaiheessa. Silloin Riemukupla : Tankki täynnä elokuvassa työn alla olisi ollut Lohanin rintojen pienentäminen.

Uusimmat