Brad Pitt nähdään alasti valkokankaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin kuuluva miesnäyttelijä Brad Pitt vilahtaa naisten iloksi vihdoinkin alasti valkokankaalla. Tämän kaltaisia tietoja tihkuu hänen seuraavasta elokuvastaan The Assassin of Jesse James, eli vapaasti suomennettuna Jesse Jamesin murha. Kuvausryhmän mukaan elokuvaan on kuvattu ainakin yksi pitkä alastonkohtaus.

Elokuvan käsikirjoituksessa Jesse James, jota Pitt siis esittää, peseytyy paljussa seisten. 41-vuotias Pitt vilautteli viimeksi paljasta pintaa elokuvassa Troija. Tällä kertaa ei ilmeisesti jää mitään näyttämättä, Hollywoodissa kuiskitaan.

Vaikka kohtaus käsikirjoituksessa onkin, se voidaan vielä moneen otteeseen poistaa lopullisesta elokuvasta. Kuulusta lännen roistosta, Jesse Jamesista, kertovaa elokuvaa kuvataan parhaillaan Kanadassa.

Uusimmat