Paris Hilton levyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljardiperijätär Paris Hilton on laajentamassa toimenkuvaansa myös artistiuran puolelle, Hollywoodissa huhutaan. Paris haluaa varmistaa esikoisalbuminsa menestyksen kiinnittämällä taustavoimiinsa joukon vahvoja musiikkialan ammattilaisia. Albumin taustatiimissä on mukana tällä hetkellä jo ainakin Snoop Dogg.

Monenlaisissa tempauksissa mukana ollut Paris jännittää suunnattomasti esikoislevynsä menestystä ja sen saamaa kritiikkiä.

– Haluan jokaisen kappaleen olevan täydellinen. Jos niin ei ole, ihmiset haukkuvat urani heti, Paris kertoi US Magazinelle.

Paris on kaavaillut levytysuraa jo muutaman vuoden ajan, mutta odottanut otollista hetkeä. Nyt hänen nimensä tunnetaan ympäri maailmaa ja siten myös albumin markkinointi on helppo hoitaa lähes ilmaiseksi.

Uusimmat