American Idol -ohjelmasta tekeillä elokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tosi-tv-ohjelmien juontaja ja Idols-formaatin luoja Simon Cowell suunnittelee parhaillaan elokuvaa, joka perustuisi hänen American Idol, Pop Idol ja X-Factor -ohjelmiinsa. Elokuva kertoo kahdesta nuoresta, jotka yrittävät päästä pop-maailman huipulle kykyjenetsintäohjelman kautta.

– Tuotan elokuvan ensi vuonna. Siinä tulee olemaan samankaltaisia elementtejä kuin Idol- ja X-Factor -sarjoissani. Elokuvassa kaksi nuorta lahjakasta laulajaa yrittää tehdä itsestään suuria nimiä musiikkiteollisuudessa ja koko elokuva pyörii tämän teeman ympärillä, Cowell paljasti The Sun -lehdelle.

Toinen pääosan esittäjistä tulee olemaan aivan tavallinen britti. Hänet valitaan hyvin samankaltaisella koe-esiintymisellä kuin esimerkiksi American Idol -ohjelmassa on nähty.

Uusimmat