Johnny Depp sai oman tähden Hollywoodiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan valkokankaalla Jali ja suklaatehdas -elokuvassa nähtävä Johnny Depp on saanut oman tähden maailmankuululle Hollywoodin Walk of Famelle. Kiinalaisen teatterin edustalla sijaitsevalle jalkakäytävälle on vuosikymmenten aikana valettu lukuisia maailman tunnetuimpien näyttelijöiden ja elokuva-alan ammattilaisten nimellä varustettuja tähtiä.

Nightmare On Elm Street -elokuvalla leffauransa vuonna 1984 aloittanut Depp sai oman tähtensä viime perjantaina. Juhlavassa tilaisuudessa olivat mukana myös artistivaimo Vanessa Paradis sekä pariskunnan lapset.

Viime vuoden alussa Depp valittiin Britanniassa ilmestyvän Empire-lehden äänestyksessä maailman parhaaksi miesnäyttelijäksi. Viime aikoina hänet on nähty mm. elokuvissa Finding Neverland – Tarinan lähteillä ja Pirates of the Caribbean.

Uusimmat