Lapsitähti mykisti Kurt Russellin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvamaailman tämän hetken kohutuin lapsitähti Dakota Fanning on mykistänyt veteraaninäyttelijä Kurt Russellin. Fanningin asenne työntekoon ja hänen näyttelijäntaitonsa saivat Russellin pauloihinsa heidän yhteisen Dreamer-elokuvansa kuvauksissa.

11-vuotias Fanning näyttelee elokuvassa Russellin pikkuvanhaa tytärtä.

– Voin vannoa, että Dakota on paras näyttelijä, jonka kanssa olen koko urallani näytellyt, Russell ylisti. Aika positiivinen arvio, sillä hän on näytellyt urallaan myös mm. Tom Hanksin, Tom Cruisen, Mel Gibsonin, Cameron Diazin ja Robert De Niron kanssa.

Viimeksi Maailmojen sota -elokuvassa valkokankaalla nähty Dakota itse suhtautuu veteraanin antamaan palautteeseen kylmän viileästi.

– Se on vain jonkun muun mielipide. Minun ei tarvitse huolehtia niistä.

Viihdelehti Stara.fi tapasi Dakota Fanningin äskettäin Los Angelesissa. Haastattelu julkaistaan lähipäivinä.