Ms Dynamite erosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen r&b-artisti Ms Dynamite, oikealta nimeltään Niomo McLean-Daley, on eronnut miehestään Dwayne Seaforthista ja muuttanut pois Lontoon kodistaan. Kaksi vuotta sitten kihloihin mennyt pariskunta on ilmoittanut pysyvänsä ystävinä ja jakavansa kaksivuotiaan Shavaar-poikansa huoltajuuden.

Uutisen ajankohta on hieman epäilyttävä, sillä Ms Dynamite palaa kahden vuoden tauolta 12. lokakuuta julkaistavalla Judgement Days -albumillaan. Tästä syystä uutista on epäilty vahvasti vain julkisuustempuksi. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Judgement Day julkaistaan lähiaikoina.

Ms Dynamite on huolissaan levynsä markkinointikiertueen aiheuttamista kiireistä ja toivoo, että Seafoth voisi hoitaa Shavaaria kiertueen ajan. Niomo tietää millaista on elää ilman toista vanhempaa, sillä hänen isänsä jätti perheen Niomon ollessa vielä lapsi.

Uusimmat