Ringo Starrin kotitalo tuhotaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Beatles -yhtyeen rumpalina tunnettu Ringo Starr on murtunut mies. Yhtyeen kotikaupunki Liverpool on päättänyt, että Starrin syntymäkoti ei ole historiallisesti arvokas ja se tulee tuhota. Pieni talo on osa 460 talon aluetta, joka jyrätään maan tasalle uuden lähiön alta, Britannian yleisradioyhtiö BBC raportoi.

Starrin kotitalon tuhoaminen oli jäissä kaksi kuukautta, mutta asuntovirasto päätti äskettäin pitäytyä alkuperäisessä suunnitelmassa. Ringo Starr asui kyseisessä Madryn Streetillä sijaitsevassa talossa vain kolmen kuukauden ajan.

Samaisen yhtyeen John Lennonin ja Paul McCartneyn kotitalot on päätetty säilyttää, koska he viettivät taloissa huomattavan osan elämästään. Kaupunginvaltuusto äänestää vielä kerran Ringo Starrin talon kohtalosta.

Uusimmat