Keira Knightley sai kenkää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Keira Knightley on jälleen sinkku. Hän sai äskettäin ns. kenkää poikaystävältään poppari Kaz Jamesilta. Bodyrockers -yhtyeessä musoiva Dj Kaz lopetti suhteen vain muutaman viikon seurustelun jälkeen.

Erosta on ilmeisesti jo hieman aikaa, sillä Kaz on jo nähty liikkuvan useiden uusien seuralaisten kansssa. Hänen kainalostaan on bongattu mm. laulaja Mariah Carey ja Francesca Versace, joka on muotiguru Donatella Versacen sisarentytär.

Kaz tapasi Mariah Careyn ja Franceskan taannoin Lontoossa järjestetyissä juhlissa.

– Kaz ja Mariah keskustelivat hetken aikaa ja sen jälkeen Mariah antoi Kazille hotellihuoneensa numeron ja puhelinnumeronsa. Myöhemmin Kaz yritti soittaa Mariahille, mutta hänen puhelimensa oli kiinni, silminnäkijä kertoi The Sun -lehdelle.

Kun Mariah ei vastannut puheluun, James alkoi flirttailla 23-vuotiaan Francescan kanssa.

– He tulivat toimeen erittäin hyvin ja suuntasivat yhdessä jatkoille. Siellä Kaz käytti kaiken viehetysvoimansa ja tarjosi Francescalle mm. Dom Perignon -shampanjaa. Kaz ja Francesca poistuivat juhlista yhdessä.

Uusimmat