Paris Hilton sai sakot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljardiperijätär Paris Hilton joutui noloon tilanteeseen, kun poliisi pysäytti hänet holtittoman ajon takia. Seurapiirien suosikkityttö oli ajamassa Beverly Hillsin kuuluisaa Rodeo Drivea Bentley-loistoautollaan, kun poliisi pysäytti hänet.

Silminnäkijöiden mukaan Paris yritti ensin välttää sakot väittämällä, että oli vain paennut häntä jahtaavia paparazzeja. Puheidensa tueksi Paris osoitti lähistöllä olleita kuvaajia, jotka närkästyivät syytöksistä.

– Paris osoitti meitä ja sanoi, että se oli meidän vikamme. Hän ajaa aina kuin hullu, valokuvaaja Frank Rohmer kertoi New York Postille.

Selitykset eivät kuitenkaan auttaneet, sillä Paris poistui paikalta sakkolappu mukanaan. Liikenteen vaarantamisesta hän voi saada 300 dollarin sakot, jotka eivät tosin tunnut satojen miljoonien omaisuudessa lainkaan. Onneksi Paris toilaili Yhdysvalloissa, sillä Suomen sakotuskäytännön mukaan hänen sakkonsa olisivat kohonneet ehkä miljooniin euroihin.

Parisin ja hänen ex-ystävänsä Nicole Richien riitaisuudet jatkuvat. Simple Life -sarjasta tuttu kaksikko vältteli toisiaan äskettäin järjestetyssä Emmy-gaalassa.

Uusimmat