Lemar juhli Mobo-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Soul-artisti Lemar oli äskettäin pidetyn mustaan musiikkiin keskittyneen Mobo-gaalan menestyjiä. Brittiläisestä Fame Academy -tosi-tv-ohjelmasta pinnalle noussut Lemar palkittiin kahdella Mobo-pystillä, parhaana brittiesiintyjänä ja parhaasta albumista Time To Grow.

– Tämä on odottamatonta, haluan kiittää jokaista minua tukenutta henkilöä, Lemar hehkutti kiitospuheessaan.

Mobo-menestys tarkoittaa Lemarille nousua tosi-tv-tähdestä varteenotettavien artistien joukkoon.

Legendaarinen hiphop-yhtye Public Enemy palkittiin ansioistaan mustan musiikin edistäjänä. Brittiartisti John Legend palkittiin parhaana r&b-artistina ja parhaan musiikkivideon palkinnon sai Snoop Doggyn Drop It’s Like It’s Hot.

Parhaana maailmanmusiikin edustajana palkittiin Gasolina -hitillä pinnalle noussut Daddy Yankee.

Parhaan reggae-artistin pystin sai maailman tunnetuimman reggae-artistin, Bob Marleyn, poika Damian Marley. Myös Bob Marley palkittiin postuumisti saavutuksistaan reggae-musiikin saralla. Gaalan päätteeksi Damian esitti kahden veljensä kanssa isänsä hitin Could You Be Loved.

Lontoon Royal Albert Hallissa järjestetty Mobo-gaala järjestettiin nyt 10. kerran.

Viihdelehti Stara.fi tapasi Lemarin taannoin Lontoossa. Lue nousevan r&b-tähden haastattelu tästä.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat