Fugees konsertoi Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman kaikkien aikojen legendaarisimmista r&b-yhtyeistä, äskettäin uudelleen rivinsä koonnut Fugees, saapuu keikalle Suomeen 1. joulukuuta. Trio esiintyy silloin Helsingin Hartwall Areenalla.

Lauryn Hill, Wyclef Jean ja Prakazrel “Pras” Michel nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Yhtyeen tunnetuimmat kappaleet ovat Killing Me Softly ja Ready Or Not.

Supersuosittu yhtye hajosi yhdeksän vuotta sitten, kun artistit halusivat soolourille. Lauryn Hill, Wyclef Jean ja ja Pras ovat sittemmin menestyneet tahoillaan upeasti. Lauryn Hill voitti debyyttisoolollaan The Miseducation Of Lauryn Hill viisi Grammya ja Pras Michelin kappaleesta Ghetto Superstar tuli niin ikään hitti. Mitään välirikkoa ei yhtyeen jäsenten välillä ole ollut.

– Bändissä on kolme henkilöä, jotka ovat kasvaneet musiikillisesti. Olemme olleet tauon aikana samalla aaltopituudella. Se onkin Fugeesin taika, me olemme kuin yhtä perhettä. Se on mahtavaa, Wyclef toteaa.

Tällä viikolla Fugees julkaisi USA:ssa singlen Take It Easy. Se on lohkaistu tulevalta studioalbumilta, joka on ensimmäinen vuoden 1996 jälkeen. Tyylillisesti Fugees palaa juurilleen, lähelle 1994 julkaistua esikoisalbumiaan Blunted On Reality.