Backstreet Boys sekoitti Tukholman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen 2. lokakuuta saapuva poikabändi Backstreet Boys on vieraillut Ruotsissa ja samalla sekoittanut Tukholman. Yhtye seikkaili ympäri kaupunkia, saaristoa ja luonnollisesti tutustui myös Tukholman yöelämään.

Viisikko juhli kuuluisassa julkkisklubi Cafe Operassa aamutunneille saakka. Kevin Richardson yltyi heittämään dj-keikkaa vallattuaan ensin dj-kopin itselleen. Apuna hänellä oli Nick Carter, joka valitsi soitettavat kappaleet. Yhtyeen laseissa kuohui tietenkin shampanja. Ruotsista kantautuneiden tietojen mukaan juhlat jatkuivat hotellissa vaaleiden kaunotarten seurassa.

Yhtyeen Ruotsin visiittiin mahtui myös keikka Globenilla keskiviikkona. Keikan jälkeen juhlat jatkuivat tuottajaguru Max Martinin studiolla. Paikalta bongattiin myös nuoria vaaleita kaunottaria ja julkkisvalokuvaaja Bingo Rimer. Bäkkäri Howie Dorough kehui Tukholman menoa vuolain sanakääntein. Mielipiteeseen yhtyi myös ”Dj Kevin R”.

– Ruotsissa rakastamme lihapullia, puhdasta ilmaa ja mukavia ihmisiä, Kevin Richardson ylisti.