Suomen komein poppari haussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen komeimman miesartistin Mister Pop –titteli on jälleen jaossa. Antti Tuisku johtaa äänestystä. Toisesta sijasta on käynnissä tiukka kamppailu.

Mister Pop on vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme komeimmasta miesartistista. Mister Pop 2005 selviää marraskuun alussa, kun nyt käynnissä oleva yleisöäänestys päättyy. Äänestyksen lopputuloksen päättää Suomen kansa.

Äänestys on kaikille avoin ja siihen voi osallistua kilpailun järjestävän Viihdelehti Stara.fi:n internetsivustolla osoitteessa www.stara.fi. Äänestäminen on ilmaista, eikä vaadi rekisteröitymistä.

Antti Tuisku kärjessä

Tällä hetkellä äänestystä johtaa kirkkaasti Antti Tuisku. Toisesta sijasta kamppailevat tasaväkisesti The Rasmus –yhtyeen vokalisti Lauri Ylönen, Technicolourin Jimi Pääkallo ja Negativen Jonne Aaron. Kilpailun tilannetta voi seurata reaaliajassa kyseisellä verkkosivustolla.

Nyt neljättä kertaa järjestettävän äänestyksen voitti viime vuonna Antti Tuisku. Toiseksi sijoittui The Rasmuksen Lauri Ylönen ja kolmanneksi Jani Wickholm. Ääniä annettiin yhteensä 4.210 kappaletta.

Viime keväänä naispopparien Miss Pop 2005 –kisan voiton vei ylivoimaisesti Hanna Pakarinen. Toisesta sijasta käytiin tiukka kilpailu, jonka voitti Jane-yhtyeen Mia Huovila. Kolmanneksi sijoittui Indica-yhtyeen Jonsu.

Uusimmat