Jamiroquai loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Soulia, funkia ja jazzia yhdistelevä Jamiroquai, eli Jay Kay, on loukkaantunut kaaduttuaan pahasti kiertuebussissaan Hampurissa, Saksassa. Sairaalaan kiidätetty tähti loukkasi tapaturmassa ainakin kätensä.

Jay Kay oli seisomassa bussin keskiosassa, kun ajoneuvo pysähtyi äkisti ja artisti lensi kovalla vauhdilla päin bussin etuosaa. Bussissa matkustaneet kertoivat The Sun -lehdelle, että ”verta oli joka puolella ja kaikki olivat huolissaan siitä, joudutaanko illan keikka perumaan”.

Loukkaantunut tähti sai sairaalassa seitsemän tikkiä käteensä ja vannoi esiintyvänsä vielä samana iltana, koska ei halunnut faniensa pettyvän. Maailmankiertue jatkui Hampurista Milanoon, Italiaan, jossa Jamiroquai esiintyi eilen. Euroopasta turnee jatkuu Yhdysvaltoihin, Japaniin ja Australiaan.

Uusimmat