Justin ja Cameron naimisiin joulukuussa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin julkkispari, näyttelijä Cameron Diaz ja laulaja Justin Timberlake, ovat mahdollisesti menossa naimisiin vielä tämän vuoden puolella. Hollywoodissa huhutaan että pariskunta suunnittelee astelevansa avioliittoon ensi jouluna.

Hawaijilla järjestettävään tilaisuuteen on kutsuttu 150 pariskunnan ystävää ja sukulaista. Kutsuissa tilaisuuden luonne on tosin ”seurustelun juhliminen”, mutta lähipiiri veikkaa kyseessä olevan vain harhautus, kertoo Daily Star.

Justin on kertonut julkisesti haluavansa viedä Cameronin vihille, mutta on samalla korostanut haluavansa matalan profiilin häät.

Viime kuussa Hollywoodissa veikattiin pariskunnan suhteen olevan jopa karilla, kun he riitelivät näyttävästi Los Anglesin yössä. Kihlapari riiteli kuuluisan Spider -klubin edustalla, kun Cameron oli nähnyt Justinin flirttailevan muodokkaan blondin kanssa.

Julkkisparin onnea on koeteltu usein aiemminkin. Eräs juorulehti joutui äskettäin pyytämään Justinilta julkisesti anteeksi vääriä tietoja, joita lehti oli julkaissut Justinin väitetystä salasuhteesta. Justinin on myös kerrottu viihtyvän epätavallisen hyvin brittimalli Lucy Clarsonin kanssa. Clarson on itse väittänyt viettäneensä kuuman yön popparin kanssa, mutta Justin on kiistänyt syytökset.