Stara.fi Podcast 8 – Poets of the Fall, Beats And Styles, Kristiina Komulainen

Viihde · Stara.fi

Viihdelehti Stara.fi:n podcast vieraili viime viikonloppuna Radio NRJ:n 10-vuotissynttäreillä Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla. Ohjelmassa jututetaan keikkatauolle siirtyvää Poets of the Fall -yhtyettä ja juuri uuden levyn julkaissutta Beats And Styles -kaksikkoa.

Lisäksi Radio NRJ:n aamujuontaja Kristiina Komulainen paljastaa viuhahtaneensa suorassa lähetyksessä…

Liity siis mukaan juhliin tilaamalla podcast-lähetykset tuosta alta. Mikäli sinulla on iTunes, voit liittyä klikkaamalla ohjelman nimeä ja iTuneissa ”subscribe”, jolloin saat kaikki Stara.fi podcastit automaattisesti koneellesi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat