Heidi Holmavuo : Käännät katseesi pois

Singlet · Stara.fi

Tamperelainen Heidi Holmavuo on yksi vuoden mielenkiintoisimmista kotimaisista pop-tulokkaista. Kolmannella singlellään tämä omakustanteen kautta kiinnostusta herättävä poppari tulee saamaan ansaitsemaansa huomiota.

Käännät katseesi pois on kevyttä, melodiavoittoista poppia, jonka soundi on laveasti jossain Avril Lavignen, TikTakin ja Katariiina Hännisen välillä. Soundi kallistuu tosin hieman iskelmän puolelle. Myös Heidin laulusoundi on tummanpuhuva ja kovin iskelmäinen. Tässä voisi olla potentiaalinen radiohitti aikuiseen makuun.

Kappaleen kertosäe groovaa mukavan nousujohteisesti ja saa jalan liikkumaan lähes automaattisesti. Loppuosan breikki ja siitä liikkeelle lähtö kruunavat muutenkin positiivisen kappaleen mukavasti. Tuotantopuolella ei ole menty siitä missä aita olisi ollut matalin, vaan myös soundipuolelle ja erilaisiin väriä tuoviin ”kikkailuihin” on käytetty aikaa.

Kokonaisuutena Holmavuon toinen single on kiinnostava pakkaus, joka antaa odottaa tältä nuorelta naiselta vielä paljon.

Pisteet 4/5