Mariah Carey kiistää suhteen ja suunnittelee duettoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Mariah Carey ja näyttelijä Eddie Murphy kiistävät huhut, joiden mukaan heillä olisi suhde. Mariah on kertonut julkisesti, että he ovat vain ystäviä. Huhut heidän suhteestaan alkoivat, kun Carey ja Murphy bongattiin käsi kädessä MTV Music Video Awardseista Miamissa, Floridassa.

Mariah Carey on kuitenkin korostanut, etteivät he ole pitäneet yhteyttä gaalan jälkeen.

– Me vain hengailimme. Olen suuri Eddie Murphy -fani, joten ihmiset huomasivat varmasti sen ja juttu paisui. Se siitä, en ole nähnyt häntä sen jälkeen, Mariah kommentoi.

Mariah ja George Michael kimpassa levyrintamalla

Eddie Murphyn sijaan Mariah Carey on tapaillut viime aikoina George Michaelia, jonka kanssa hän suunnittelee duettoa. Artistit tapasivat Live 8 -konsertin backstagella Lontoossa ja Michael ehdotti yhteistyötä.

George Michael on tehnyt vain pari suurempaa duettoa. Vuonna 1991 hän teki Don’t Let The Sun Go Down On Me -kappaleen Elton Johnin kanssa. Tuorein duetto on Mary J. Bligen kanssa vuonna 1999 julkaistu kappale As, joka oli Stevie Wonderin käsialaa.