George Clooney ei nuku makuuhuoneessaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä George Clooney on paljastanut, ettei voi nukkua Italiassa sijaitsevan ylellisen huvilansa makuuhuoneessa. Syykin selvisi, sillä Clooney kertoi makuuhuoneensa olevan aivan liian iso.

Omistajan makuuhuoneen sijaan Clooney nukkuu yönsä yhdessä talon 14 muusta makuuhuoneesta.

Clooney osti 1800-luvulla rakennetun huvilan, Villa Oleandran, Heinzin suvulta kolme vuotta sitten. Hankinnan jälkeen Clooney on kestinnyt siellä lukuisia Hollywoodin tähtiä.

Makuuhuoneen kokoa lukuunottamatta Clooney on erittäin tyytyväinen hankintaansa. Hän onkin todennut ostoksen olevan yksi hänen parhaista päätöksistään. Aiemmin huhuttiin, että Brad Pitt ja Angelina Jolie suunnittelisivat avioituvansa saman huvilan alueella, mutta Clooney kumosi huhut.