Beckhamien poika joutui takaisin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama päivä sitten sairaalahoitoon kiidätetty David ja Victoria Beckhamin poika Romeo on jälleen joutunut sairaalahoitoon.

Edellisellä kerralla viime lauantaina kolmevuotias Romeo pääsi pois Madridissa sijaitsevasta La Paz -sairaalasta muutaman tunnin tarkkailun jälkeen. Silloin perhe bongattiin ensiapu-osaston ulkopuolella, kun isä David keinutti lasta sylissään.

Romeo kärsi eilen kouristuksista jo toistamiseen viikon sisällä, joten hän jäi tällä kerralla sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Lapsensa tueksi sairaalaan jäivät myös vanhemmat David ja Victoria Beckham. Sairaalan edustaja on kuitenkin kieltänyt tiedot, joiden mukaan Romeo olisi sairaalahoidossa.

David Beckham joutui tapauksen takia jäämään pois jalkapallon maailmancupin maaottelusta Itävaltaa vastaan.