Gwen Stefani rikkomassa nettilatauksen ennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

No Doubt -yhtyeestä tunnetuksi tulleen naisartisti Gwen Stefanin Hollaback Girl -single tulee näillä näkyvin ylittämään ensimmäisenä kappaleena miljoonan laillisen nettilatauksen rajapyykin.

Tuo maaginen raja on nyt niin lähellä, että Gwen on jo kutsuttu Los Angelesissa järjestettävään tilaisuuteen, jossa hän saa kunniakirjan saavutuksestaan. Tilaisuus pidetään 21. lokakuuta, joten ennen sitä miljoonan latauksen raja on menossa rikki.

Viime keskiviikkona Hollaback Girl -kappaletta oli ladattu laillisia teitä jo 980.000 kertaa. Keskimäärin kappaletta on ladattu viime viikkoina 14.000 kertaa, joten miljoonan raja menee rikki aivan näinä päivinä, ellei jo tänään. Kappale on lohkaistu Love Angel Music Baby -albumilta.