Pamela Anderson ja Bryan Adams kimpassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommina paremmin tunnettu Pamela Anderson on tekemässä jälleen uuden aluevaltauksen – tällä kertaa musiikin saralla. Baywatch -televisiosarjasta maailmanmaineeseen noussut tähti on tekemässä yhteistyötä pop-veteraani Bryan Adamsin kanssa. Parivaljakolta on nimittäin tulossa yhteinen kappale.

25 vuotta sitten menestyksekkään uransa aloittanut Bryan Adams julkaisee juhlavuoden kunniaksi kokoelmalevyn, jolta löytyy miehen tunnetuimpia hittejä. Kappaleiden joukosta löytyy eräs mielenkiintoinen yksityiskohta, kun kappaleen When You’re Gone naisvokaaleista vastaa yllättäen povipommi Pamela Anderson.

Alunperin Bryan Adams esitti kyseisen dueton Spice Girlsistä tutun Melanie Chrisholmin, eli Mel C:n, kanssa. Adams ei ole kertonut syytä, miksi Mel C on nyt vaihtunut Pamela Andersoniin.

Bryan Adamsin tunnetuimpia hittejä ovat mm. Heaven, Summer Of 69, (Everything I Do) I Do It For You ja All For One. Kokoelma julkaistaan lokakuun loppupuolella.