The Rasmus päätti Suomen kiertueensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen rock-yhtye The Rasmus heitti eilen minikiertueensa viimeinen keikan Tampereella liki täydelle salille. Huomenna yhtye suuntaa pistokeikalle Tukholmaan, Ruotsiin. Sen jälkeen ohjelmassa on hieman vapaata.

Varsinainen Euroopan kiertue alkaa 17. lokakuuta Hampurista, Saksasta. Sen jälkeen The Rasmus kiertää vanhan mantereen keikkalavoja tiiviisti aina marrakuun loppupuolelle saakka. Tahti on tiivis, sillä keikkoja on muutamia välipäiviä lukuunottamatta lähes jokaisena iltana.

Tampereen keikka sujui mukavasti. Yhtyeessä oli tuttuun tapaan energiaa kuin pienessä kylässä, mutta terhakkuus ja lähes riehumisen asteelle äitynyt liike oli nyt vaihtunut hieman laskelmoituun ja aiempaa enemmän ammattimaiseen lavaesiintymiseen. Tällä lavakarismalla valloitetaan taatusti yleisö myös ulkomailla. Erityisen mieleenpainuvaa oli akustinen sessio, jossa kuultiin yhtyeen suurimpia hittejä.

Lue The Rasmus-haastattelu tästä.