Robbie Williams on lääkeriippuvainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poppari Robbie Williams taistelee parhaillaan lääkeriippuvuutta vastaan. Hän on jäänyt koukkuun masennuslääkkeisiin ja harkitsee jopa skientologien puoleen kääntymistä, jotta voisi päästä yli masennuksestaan.

Aiemmin Robbie on taistellut jo huumeriippuvuutta ja alkoholiriippuvuutta vastaan. Hänelle määrättiin taannoin masennuslääkkeitä depression parantamiseen, mutta poptähti tulikin riippuvaiseksi kyseisistä lääkkeistä.

– Yritin päästä niistä eroon jo aiemmin tänä vuonna, mutta huomasin ruumiini olevan riippuvainen noista lääkkeistä. Se on sääli, Robbie kertoi.

Hän itse uskoo, että joutuu pian hakemaan apua hieman kyseenalaisesta suunnasta, nimittäin kiistellystä skientologiasta. Aiemmin skientologian pariin ovat siirtyneet mm. Tom Cruise ja John Travolta.

– Minulla on elämässäni lähes kaikki mitä voin toivoa – paitsi rakkautta. Tarvitsisin nyt vakavan suhteen, jotta minun ei tarvitsisi liittyä skientologeihin. Ehkä juuri yksinäisyyden takia olen tällä hetkellä henkisessä tyhjiössä.