Katie Holmesilta vaaditaan hiljaista synnytystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tom Cruicen kumppani Katie Holmes on Yhdysvalloista kantautuneiden tietojen mukaan raskaana. Cruise tunnetaan innokkaana skientologia-uskonnon puolestapuhujana. Niinpä myös Holmesille asetetaan nyt kyseisen uskonnon mukaisia odotuksia ja vaatimuksia.

Toinen tunnettu skientologi, John Travolta, ja hänen vaimonsa Kelly Preston, ovat ilmoittaneet pariskunnalle haluavansa, että Katie synnyttää lapsen skientologian sääntojen mukaan ns. hiljaisella synnytyksellä.

Skientologit uskovat, että lapsi tulee synnyttää hiljaisuudessa, joten edes äiti ei saa ilmaista kipuaan ääneen.

– Lapsi rekisteröi kaikki synnytyksen äänet ja haluamme, että synnytys sujuu rauhallisesti ilman meteliä, joka voisi vaikuttaa lapseen myöhemmin, Preston sanaili. Holmes lienee asiasta hieman eri mieltä.