Lindsay Lohanin isä on vankilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan on tullut tutuksi viime aikoina useistakin elokuvista. Nyt nuori tähti on kertonut, että hänen isänsä, Michael Lohan, istuu parhaillaan vankilassa suorittamassa mm. rattijuopumuksesta saamaansa neljän vuoden tuomiota. Rattijuopumuksen lisäksi tuomio tuli myös pahoinpitelystä ja oikeuden halventamisesta.

Lindsayn isä sai kiven sisään yllätyksen, kun tytär toimitti hänelle uusimman Confession Of A Broken Heart -singlensä, jossa tähti kertoo isästään. Isä oli iloinen huomatessaan, että kappaleessa ei puhuttu hänestä pelkästään negatiivisessa sävyssä.

– Olen aina tiennyt, että Lindsay on siunattu samoin kuin muut lapseni. Vasta nyt ymmärrän, että myös minä olen siunattu, koska minulla on näin upea tytär, Michael Lohan kirjoitti New York Daily Newsille.