Robbie Williams: Käytin kokaiinia Mossia syyttävien kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams on kertonut käyttäneensä kokaiinia useiden toimittajien kanssa, jotka ovat nyttemmin kritisoineet kovin sanoin malli Kate Mossia samaisen huumausaineen käytöstä. Robbie raivostui toimittajien kaksinaamaisuudesta, kun nämä ruotivat kovin sanoin Mossia.

Juorulehdistö on kirjoittanut satoja juttuja Kate Mossista ja hänen kokaiinin käytöstään sen jälkeen, kun maailmalle levisi kuvia, joissa maailmankuulu supermalli käyttää kokaiinia. Kohun takia Moss on menettänyt runsaasti suurimpia asiakkaitaan ja häneltä tullaan vaatimaan ilmeisesti myös jättimäisiä korvauksia.

– Median pitäisi ottaa vastuuta teoistaan. Nyt puhumme naisesta, joka ei ole koskaan tehnyt pahaa kenellekään, ja joka on aina ollut oma itsensä. Olen henkilökohtaisesti käyttänyt kokaiinia monien toimittajien kanssa, jotka nyt puhuvat hänestä pahaa, Robbie paasaa.

– En ihmettelisi, vaikka Kate olisi yrittänyt itsemurhaa noiden lehtijuttujen jälkeen. Hän on ikoni, todella kaunis. Hän on todella upea henkilö ja mielestäni ihmiset saisivat jättää hänet rauhaan. Hän ei ole tehnyt mitään väärää. Yksityiselämä on yksityiselämää, Robbie lisää.