Jessica Biel on maailman seksikkäin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esquirer-lehti on valinnut näyttelijä Jessica Bielin maailman seksikkäimmäksi naiseksi. 23-vuotias Biel voitti yllättäen näyttelijä Angelina Jolien, joka on pitänyt kärkisijaa hallussaan suvereenisti.

Jessica Biel nousi maailmanlaajuisesti tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjasta. Hän sai kuitenkin lähteä sarjasta esiinnyttyään paljastavissa valokuvissa. Sittemmin Biel on luonut menestyksekkään elokuvauran. Hänet on nähty mm. Blade Trinity -elokuvassa.

Seuravaaksi hänet nähdään valkokankaalla Stealth ja Elizabethtown -elokuvissa. Viihdelehti Stara.fi tapasi Jessica Bielin taannoin Los Angelesissa. Lue haastattelu tästä.

Esquirer -lehden mukaan ikänaisten seksikkäimpien joukossa ovat mm. 47-vuotias Sharon Stone ja 51-vuotias Rene Russo.