Poets of the Fall keikkatauolle ja studioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen vuoden kuumin kotimainen rock-tulokas, Poets of the Fall, on jäänyt keikkatauolle. Yhtye heitti vuoden viimeisen keikkansa äskettäin Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla Radio NRJ:n syntymäpäivillä.

Yhtye paljasti Viihdelehti Stara.fi:n podcast-haastattelussa jäävänsä keikan jälkeen työstämään seuraavaa albumiaan, joka tullaan julkaisemaan alkuvuodesta 2006.

– Olemme suunnitelleet, että keväällä, tuossa maalis-huhtikuussa, saisimme tuotoksen ulos. Se olisi aika optimaalista meille, yhtyeen keulahahmo Marko kaavaili.

– Luvassa on uutta levyä, uutta matskua ja hauskanpitoa, Olli paljasti yhtyeen suunnitelmista.

Signs Of Life -esikoislevyn upea menestys on vienyt Poets of the Fall -yhtyettä pitkin Suomea vuoden aikana lähes 70 keikan verran. Seuraavan kerran yhtye suuntaa kiertueelle uuden levyn julkaisun aikoihin.

Kuuntele podcast tästä!

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat