Britney haluaa perheestään nukkeversion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears haluaa äskettäin esikoisella kasvaneesta perheestään nukkesarjan. Hän on pyytänyt leluvalmistaja Mattelia suunnittelemaan muovisen nukkesarjan, jossa olisi mukana Britney-, Kevin- ja Sean Preston-nuket. Näin fanit saisivat elää idolinsa elämää leikkien muodossa.

Britney toivoo nukkesarjan pitävän sisällään myös äitinsä Lynnen, isänsä Jamien, vanhemman veljensä Bryanin, pikkusiskonsa Jamie Lynnin ja kolme pientä koiraansa. Heidän lisäksi Britney kaavailee nukkeperheensä asunnoksi pienoismallia hänen Malibun kodistaan, pinkistä Hummer-autosta ja upeasta huvijahdistaan.

Tällä hetkellä Britney Spearsin nimellä myydään internetissä jo yli sataa erilaista fanituotetta, kuten vaatteita, koruja, huonekaluja, koruja ja hajusteita. Tuotteista saatavat tulot Britney lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Pari päivää sitten Britney kuitenkin poisti myytävien tuotteiden listalta koruilla koristellut rintaliivit.