Jennifer Lopezilla vatsaongelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on löytänyt vartalonsa heikon kohdan. Hän on nimittäin sitä mieltä, että hänen vatsansa ei ole tarpeeksi litteä. Uhkean poptähden vartalo on tähän mennessä auttanut Lopezia valloittamaan maailman, mutta hän on nyt tunnustanut, ettei hänen kuntonsa ole enää takavuosien veroinen.

– Olen erittäin onnekas. Minulla on hyvät geenit, ja olen ollut urheilullinen koko ikäni. Olen paremmassa kunnossa, kuin olisin mikäli en olisi tehnyt mitään asian eteen. Minullakin on kuitenkin ongelmia, sillä vartaloni ei ole enää parhaassa terässä, Lopez valittelee.

– Vatsani ei ole enää yhtä litteä kuin se oli aikanaan. Ihmiset kertovat yhä kuinka litteä vatsa minulla on, mutta vastaan heille, että se on ollut litteämpikin. Rakastan kuitenkin vartaloani, eikä se ole pettänyt minua, Jennifer kertoi.

Lisäksi Lopez totesi, ettei häntä ole kasvatettu olemaan laiha. Jennifer sai kuitenkin lapsena lukea lehdistä millainen oli optimaalinen nainen.