Jessica Simpson ei häpeä itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara.fi tapasi maailmankuulun laulaja-näyttelijä Jessica Simpsonin Lontoossa. Haastattelussa Jessica kertoo itsensä löytämisestä sekä näyttelijänurasuunnitelmistaan ja tulevasta albumistaan.

Jessica Simpson on häpeilemättömästi Amerikan tunnetuin bimbo. Yksinkertaisilla kommenteillaan ja mielipiteillään Newlyweds -tosi-tv-sarjassa katselijoita hämmästyttänyt Jessica on oppinut olemaan ylpeä itsestään ja persoonallisuudestaan.

– Kun olen mietiskellyt samanaikaisesti useita erilaisia asioita, olen ajatuksissani päästänyt suustani itseänikin kummastuttavia lauseita, Jessica nauraa.

– Minulla ei ole kuitenkaan minkäänlaista syytä häpeillä tai väheksyä itseäni. Ihmiset tuntuvat pitävän minusta, koska olen rohkeasti oma itseni.

Lue Jessica Simpson -haastattelu tästä!