Jessica Simpson ei häpeä itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara.fi tapasi maailmankuulun laulaja-näyttelijä Jessica Simpsonin Lontoossa. Haastattelussa Jessica kertoo itsensä löytämisestä sekä näyttelijänurasuunnitelmistaan ja tulevasta albumistaan.

Jessica Simpson on häpeilemättömästi Amerikan tunnetuin bimbo. Yksinkertaisilla kommenteillaan ja mielipiteillään Newlyweds -tosi-tv-sarjassa katselijoita hämmästyttänyt Jessica on oppinut olemaan ylpeä itsestään ja persoonallisuudestaan.

– Kun olen mietiskellyt samanaikaisesti useita erilaisia asioita, olen ajatuksissani päästänyt suustani itseänikin kummastuttavia lauseita, Jessica nauraa.

– Minulla ei ole kuitenkaan minkäänlaista syytä häpeillä tai väheksyä itseäni. Ihmiset tuntuvat pitävän minusta, koska olen rohkeasti oma itseni.

Lue Jessica Simpson -haastattelu tästä!

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat