Prostituoitu yritti ryöstää poptähden?

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla Culture Club -yhtyeen keulahahmona tähdeksi noussut Boy George, oikealta nimeltään George O’Dowd, on pidätettiin äskettäin New Yorkissa, kun hänen asunnostaan löytyi kokaiinia.

Boy George kutsui asuntoonsa poliisit väittämällä, että asuntoon oli murtauduttu. Murtoväite ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa. Nyt on selvinnyt, että todellinen syy poliisien kutsumiseen oli mahdollisesti ryöstöyritys.

Avoimen homoseksuaalisena artistina tunnettu Boy George oli nimittäin kutsunut asuntoonsa prostituoidun, joka vaati maksuvaiheessa kaikkia asunnossa olevia rahoja itselleen, kertoo New York Post.

– George ei suostunut antamaan rahoja, vaan uhkasi soittaa poliisit paikalle. Prostituoitu sanoi, että soita vaan, niin joudut vankilaan. Huumausaineiden vaikutuksen alaisena ollut Boy George suivaantui tästä niin, että kutsui poliisit paikalle, prostutuoitu lähti pakoon ja George pidätettiin, nimetön lähde kertoi lehdelle.

New Yorkin poliisin mukaan tähti ei ole maininnut kuulusteluissa mitään prostituoidusta. Hänen juristinsa, Lou Freeman, on väittänyt, että asunnosta löytynyt kokaiini ei kuulunut Boy Georgelle, vaan jollekin asunnossa vierailleelle henkilölle.

Mikäli Boy George todetaan syylliseksi, hän voi saada jopa 15 vuoden vankeusrangaistuksen. Hän on parhaillaan Britanniassa ja palaa oikeudenkäyntiin Yhdysvaltoihin 19. joulukuuta.