Black Mamba : I Like To Move It

Singlet · Stara.fi

Vuonna 1994 klubikansaa tanssittanut Reel 2 Reel -yhtyeen boggle-house -hitti I Like To Move It kuultiin äskettäin Madagascar-piirretyssä. Samoihin aikoihin Black Mamba julkaisi kappaleesta oman versionsa.

Black Mamban versioon on tosin lainattu vain pääteema alkuperäisestä hitistä. Soundien päivittämisen sijaan siihen on lisätty käsittämätön määrä erilaista sälää viidakon äänistä sumutorveen, joten lopputulos on kaikkea muuta kuin selkeä. Sillisalaatin keskellä musta mies huutaa halpismikrofoniin ”i like to move it” ja vokaalipätkä on lisätty ilmeisen sattumanvaraisesti sinne tänne.

Kokonaisuuden kruunaa vielä tökerön korni rap-osuus, jonka taustalla rullaa 90-luvulla yleisesti käytetty technosyna. Kappale on suoranainen raiskaus hienosta alkuperäisestä biisistä. Kuraa. Alkuperäinen single kannattaa nyt kaivaa arkistoista.

Pisteet 1/5