Paris Hilton huutokauppasi kihlasormuksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin kihlauksensa monimiljonääri Paris Latsisin kanssa purkanut Paris Hilton on myynyt huutokaupasssa miljoonien arvoisen kihlasormuksensa. Sormuksen arvo oli uutena yli neljä miljoonaa euroa, mutta huutokaupassa nimetän ostaja maksoi sormuksesta alle puolet sen todellisesta arvosta, eli noin kaksi miljoonaa.

Sormuksesta saadut rahat Paris ohjasi hurrikaani Katrinan avustusrahastoon, kertoi Daily Star -lehti. Paris ja Paris erosivat aiemmin tässä kuussa, kun Paris Hilton ilmoitti ettei ole vielä valmis avioliittoon. Myös Paris Latsisin vanhempien tiedetään avoimesti vastustaneen avioliittoa.

– En ole mielestäni vielä valmis avioliittoon. Olen nähnyt useita avioeroja rakastamieni ihmisten välillä, koska he ovat menneet liian aikaisin naimisiin. En halua itse tehdä sitä samaa virhettä, Hilton kertoi New York Postin haastattelussa.